• – Termenii “poetone.ro”, „Pet One”, “PetOne”, “PetOne.ro” “platforma”, “site-ul”, „site”, “noi”, “compania” reprezintă firma WEBPET S.R.L., CUI: 44469050, Registrul Comertului: J40/10729/22.06.2021 și serviciile sale oferite prin acest site.
 • – Compania are sediul principal în Bucuresti, Bulevardul Timisoara 103A
 • – Termenul “Utilizatorul” reprezintă toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează și folosesc site-ul PetOne.ro, indiferent de motiv.
 • – Termenii „Termeni & Condiții”, „Principii de publicare anunț gratuit”, „Date de siguranță”, „Explicații despre securitatea datelor” sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare. Prin accesarea www.PetOne.ro sunteți de acord cu termenii de mai sus, care sunt folosiți pentru a ne asigura că site-ul funcționează pentru toată lumea.

 

Folosirea PetOne.ro

PetOne.ro își rezervă dreptul, fără dezvăluirea motivelor, de a modifica, schimba, înlătura sau adăuga termeni și condiții prezentului regulament, incluzând, dar nelimitându-se la acestea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de funcționare/utilizare. PetOne.ro poate beneficia de acest drept fără notificări sau înștiințări prealabile. Indiferent de înștiințările prealabile, utilizarea continuă a serviciilor reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor modificări. Verificarea periodică a modificărilor și schimbărilor intervenite în prezentul Regulament, precum și corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastră sunt în întregime responsabilitatea dumneavoastră. Prin completarea formularului de înregistrare, click pe butonul de “Înregistrare” și ulterior prin activarea prin e-mailul trimis de către PetOne.ro pe adresa furnizată de dumneavoastră:

 1. reprezintă o garanție că sunteți persoană fizică, că aveți împlinită vârsta de 16 ani și presupune acceptarea în totalitate a prezentului contract. În ipoteza în care nu ați împlinit vârsta de 16 ani veți putea accesa site-ul PetOne.ro cu condiția prezentării acordului expres al titularului răspunderii părintești. În cazul în care reprezentați o persoană juridică, parteneriat sau orice alta forma juridică de organizare în conformitate cu standardele de comerț înregistrarea dumneavoastră este o garanție.
 2. sunteți de acord să furnizați în formularul de înregistrare informații corecte, clare și reale si orice alt tip de informație necesară pentru condițiile de plată și vă angajați să actualizați în mod corect și permanent prezentele informații.
 3. reprezintă și garantează că aveți autoritatea de a utiliza serviciile conform prezenților termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord/nu vă manifestați acordul asupra Termenilor sau oricăror altor modificări, singura opțiune este de a vă dezactiva de la prezentul Serviciu.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU PREZENȚII TERMENI, NU COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE, NU VĂ AUTENTIFICAȚI CU CONTUL ȘI PAROLA INDIVIDUALĂ.

DACĂ NU AVEȚI ÎMPLINITĂ VÂRSTA MINIMĂ SOLICITATĂ ȘI NU PUTEȚI DOVEDI EXISTENȚA ACORDULUI PĂRINȚILOR ORI A TUTORELUI, NU ACCESAȚI SITE-UL PETONE.RO!

Dacă un părinte sau un tutore are cunoștință că, copiii săi au furnizat Societății datele lor cu caracter personal, acesta trebuie să informeze de îndată Societatea. În cazul în care Societatea descoperă că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, va distruge aceste informații de pe serverele sale imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către companie a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate.

Acceptarea contractului de utilizare și a modificărilor

Acest contract se aplică site-ului PetOne.ro, serviciilor și conținutului acestuia. Site-ul, serviciile și conținutul PetOne.ro vă sunt oferite condiționat de acceptarea dumneavoastră fără nicio modificare a condițiilor din prezentul contract. Dacă nu acceptați termenii și condițiile stipulate în acest document, nu folosiți site-ul PetOne.ro și serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicați că acceptați să respectați “Termeni & Condiții”, „Principii de publicare anunț gratuit”, „Date de siguranță”, „Explicații despre securitatea datelor” noastre. PetOne.ro poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitați această pagină periodic pentru a citi “Termeni & Condiții” deoarece acest document este legal. Folosirea în continuare a serviciilor site-ului PetOne.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul PetOne.ro oferă utilizatorilor acces la o colecție bogată de resurse și instrumente online care includ: anunțuri gratuite, servicii de vânzare-cumpărare, forum si topicuri publice de discuție. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că aceste servicii includ și publicitate, iar publicitatea este necesară site-ului PetOne.ro pentru furnizarea serviciilor sale. De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că serviciile oferite de PetOne.ro pot include anumite comunicate, precum anunțuri legate de noi funcționalități, mesaje administrative și newsletter, și că acest tip de comunicare este considerat ca făcând parte din statutul de membru și puteți opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfârșitul newsletter-ului. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că serviciile sunt oferite “așa cum sunt” . Serviciile oferite de PetOne.ro se adresează în mod special utilizatorilor de Internet din România și sunt împărțite în 2 categorii: gratuite și cu taxă.

 1. Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilități, disponibile online:
 • – înscrierea de anunțuri de mică publicitate de către persoane fizice sau juridice în baza de date PetOne.ro
 • – publicarea acestor anunțuri pe Internet
 • – posibilitatea de căutare simplă, avansată, vizionare, salvare a anunțurilor
 • – posibilitatea de setare de alerte de căutare pentru categoriile de anunțuri care prezintă interes pentru utilizator
 • – posibilitatea de contact a altor utilizatori
 1. Serviciile cu taxă se referă la afișarea pe site a formelor de reclamă acceptate și la promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor, serviciilor clienților companiei.

 

Responsabilitățile utilizatorului

Ca utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încărcați, puneți la dispoziție în mod public pe contul dumneavoastră PetOne, chiar și fără a fi înregistrat în momentul în care vă activați anunțul prin emailul primit de la PetOne.ro

Vă obligați să nu faceți următoarele lucruri:

 1. să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 2. să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică;
 3. să publicați anunțuri cu conținut ilegal;
 4. să publicați anunțuri care conțin ca date de contact numere de telefon cu suprataxă;
 5. să publicați materiale care conțin viruși, viermi sau alte programe cu intenția de a distruge orice sistem sau informație;
 6. încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice conținut pentru care nu aveți dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiții, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relații contractuale sau de încredere (cum sunt informațiile confidențiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relațiilor de serviciu sau aflate sub incidența acordurilor de confidențialitate);
 7. încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promoționale, “junk mail”, “spam”, scrisori în lanț, scheme piramidale sau orice altă formă de solicitări;
 8. avea adrese multiple în cadrul site-ului care se aseamănă sau care sunt create pe aceeași temă;
 9. promova sau furniza informații despre modul de derulare a activităților ilegale, promova rănirea fizică sau verbală împotriva oricărui grup sau persoană, sau pentru a promova orice act de cruzime față de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, la a furniza informații despre modul de a fabrica, achiziționa sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme și crearea de site-uri “crush”;
 10. posta, difuza sau transmite în alt mod date personale (nume, adresă, numere de telefon) sau înregistrarea acestora în rubricile care pot fi vizualizate de către ceilalți utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
 11. adăugați mai multe anunțuri având același conținut sau înțeles
 12. să adăugați anunțuri în categorii care nu au legătură cu conținutul anunțului

PetOne.ro nu garantează credibilitatea, acuratețea informațiilor publicate de către utilizatori sau nu girează vreo părere exprimată de către utilizatori.

Dacă i se solicită de către un utilizator, compania poate investiga și verifica afirmațiile în cadrul procesului de moderare și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate. Vă rugăm să folosiți opțiunea de notificare a moderatorului pentru orice informație care vi se pare suspectă, ilegală, defăimătoare pe acest site.
PetOne.ro își poate asuma acțiuni sau măsuri în privința utilizatorului sau împotriva informațiilor înregistrate de către acesta. Prin introducerea materialului în orice segment public sau privat de pe site îi garantați companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzând drepturile morale) și licența de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica în public conținutul (în întregime sau parțial), la scară internațională sau de a-l încorpora în alte lucrări de orice formă, în mass-media sau în tehnologia cunoscută sau care urmează să se dezvolte în viitor. De asemenea, permiteți oricărei persoane care este abonată să acceseze, să vizualizeze, să stocheze sau să reproducă asemenea materiale în scopuri personale. Supus celor menționate înainte, posesorul unui astfel de material publicat pe site își menține orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clienților noștri și venim în întâmpinarea comentariilor dumneavoastră cu privire la serviciile noastre. Vă atenționăm că politica noastră nu ne permite să acceptăm sau să ținem cont întotdeauna de ideile creative, sugestiile, invențiile sau materialele, altele decât cele solicitate de noi în mod expres.

Utilizarea materialelor

PetOne.ro vă autorizează să vizualizați și să faceți download la o copie a materialelor de pe site doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Conținutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum și alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanța de Urgență a Guvernului 123/2005 și legea 329/2006. Întregul material este proprietatea Pet One SRL, conținutul acestui site web este dreptul exclusiv al companiei, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveți permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale. Informațiile sunt stocate pe serverele care aparțin sau care sunt închiriate de către Companie în țări din cadrul Uniunii Europene, accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.

De asemenea, utilizatorii își dau acordul ca prin postarea anunțurilor pe PetOne.ro, acestea să poată fi publicate și pe site-urile partenere dar si pe canalele de Social Media ale companiei.

Proprietatea materialelor și informațiilor introduse pe site-ul PetOne.ro

PetOne.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizați companiei (inclusiv observațiile și sugestiile) sau pe care le postați, încărcați sau trimiteți. Totuși, transmițând aceste materiale, dvs. sunteți de acord să acordați PetOne.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice și să traducă; să menționeze numele dumneavoastră în legătură cu materialul pe care l-ați transmis; și are dreptul de a cesiona la rândul ei toate aceste drepturi oricărui partener PetOne.ro. Nu se vor pretinde și nici acorda niciun fel de compensații pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus. Compania nu are obligația de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dvs.; compania are de asemenea dreptul să șteargă materialul dumneavoastră în orice moment și fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.

Obligațiile PetOne.ro

PetOne.ro nu are obligația de a controla informațiile oferite de către utilizator și disponibile pe site. Materialul furnizat de către utilizator poate fi neplăcut, vătămător sau inexact, poate conține greșeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. În eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulți utilizatori, Compania (www.PetOne.ro) este absolvită de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel și de orice natură, cunoscută sau necunoscută, ivită în vreun mod care are legătură cu disputele. De asemenea, PetOne.ro își rezervă dreptul de a stoca în baza de date anunțurile și adresele de contact furnizate de către utilizatori pe care poate să le folosească în scopuri publicitare cu respectarea Politicii de confidențialitate. De asemenea, Compania (www.PetOne.ro) nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicațiilor sale, cu excepția datelor suspuse Politicii de Confidențialitate. Dumneavoastră luați cunoștiință și sunteți de acord cu faptul că sunteți singurul responsabil pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului conținut sau plasat de dumneavoastră pe site. PetOne.ro nu oferă nicio garanție că:

 • – serviciile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
 • – serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • – rezultatele ce se vor putea obține din folosirea site-ului PetOne.ro și a serviciilor puse la dispoziție vor fi corecte sau de încredere;
 • – orice eroare de program va fi corectată;
 • – orice material descărcat sau obținut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de PetOne.ro se află astfel la discreția utilizatorilor și poate fi folosit doar pe riscul propriu și veți fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesați site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conținut.

Generalități

Dacă vreo prevedere din acest capitol “Termeni & Condiții” este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “Termeni & Condiții”, acestea rămânând în vigoare. Acești “Termeni & Condiții” constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră și Pet One SRL în privința utilizării site-ului PetOne.ro, constituind unica convenție dintre dumneavoastră și companie și reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor oferite de PetOne.ro
Aceste condiții pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteți citi cea mai recentă versiune a acestor condiții oricând, accesând această pagină.
Regulamentul și relațiile dintre utilizatori și PetOne.ro vor fi guvernate de legile aplicabile în România.

Răspunderea

Întreaga răspundere civilă și penală pentru informațiile publicate și/sau transmise în Internet de către utilizator, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, revine în exclusivitate utilizatorului.

Încheierea acordului

Compania Pet One SRL, PetOne.ro își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. La limită, își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

Compania s-a conformat prevederilor Regulamentului european nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția datelor („GDPR”)-intrat în vigoare în 25.05.2018, precum și prevederilor Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului, adoptată de Parlamentul României. În vederea informării dumneavoastră cu privire la protecția datelor cu caracter personal vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate .

Prețuri:

Lista de prețuri practicate pe PetOne.ro pentru anunțurile cu plată sau anunțurile publicate peste limita gratuită este disponibilă pe https://PetOne.ro/promovare-anunturi-si-afaceri/

 • – PetOne poate modifica prețurile pentru Promovarea Anunțurilor cât și pentru Publicarea Anunțurilor cu Plată sau a celor ce depășesc limita gratuită admisă în diverse categorii. Modificările prețurilor vor fi anunțate prin furnizarea unei liste de prețuri care poate fi accesată prin Internet.
 • – Plata se poate face prin Card online sau prin Transfer Bancar.
 • – În cazul plății prin card, cursul de schimb stabilit de către furnizorul de plăți cu cardul este cel comunicat de BNR din ziua precedentă plății.

Pentru plata prin card de credit/debit este necesară completarea din partea Utilizatorului a formularului de creare a unui anunț. După completarea cu toate datele și informațiile solicitate, formularul este transmis mai departe către serviciul de plată prin card online, Netopia, în pagina web către care va fi redirecționat utilizatorul.

Pachete pentru promovare

‘Pachete pentru promovare’ este un serviciu pus la dispoziție de către PetOne utilizatorilor săi.

Termenii folosiți în continuare pentru indicarea și menționarea Pachetelor pentru promovare pot fi, dar nu se rezumă la “Pachet Gratuit”, “Pachet Individual”, “Pachet Business”, “Pachet Corporate”, “Pachet”, “Abonament”.

 1. Achiziționarea oricarui pachet pentru promovare se face direct de pe site-ul PetOne.ro cu plata prin colaborarea cu terțe părți.
 2. PetOne își rezervă dreptul de a modifica prețul pachetelor pentru promovare și poate beneficia de acest drept fără notificări sau înștiințări prealabile.
 3. Utilizarea serviciului ‘Pachete pentru promovare’ reprezintă acordul utilizatorului cu privire la Termenii și condițiile de utilizare ale acestui serviciu, dar și ale website-ului în general.
 4. În cazul în care utilizatorul nu aprobă Termenii și condițiile de utilizare ale ‘Pachete pentru promovare’, acesta nu va putea solicita activarea niciunui pachet.
 5. Odată achiziționat un pachet, suma plătită pentru achiziționarea sa nu va fi restituită și nu va fi transferată de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici în cadrul website-ului, nici în afara sa.
 6. Beneficiile pachetelor pentru promovare stabilite de către PetOne și pot suferi modificări asupra cărora decide în totalitate PetOne.
 7. Informarea cu privire la beneficiile pachetelor pentru promovare se poate face consultând pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade în totalitate în responsabilitatea utilizatorului.
 8. Prin achiziționarea unui pachet pentru promovare, utilizatorul autorizează PetOne pentru reînnoirea automată a abonamentului în funcție de tipul pachetul ales.
 9. Anularea sau modificarea abonamentului nu va avea efect asupra pachetului de promovare in curs, iar plata sa nu va fi restituită.
 10. Pentru anularea plății recurente a abonamentului se va accesa pagina de administrare a Abonamentului.

Forum și topicuri publice 

PetOne.ro va poate pune la dispoziție prin Forum, topicuri publice de discuție între dvs. și ceilalți utilizatori PetOne.ro. Chiar daca PetOne.ro nu realizează selectarea și/sau modificarea mesajelor utilizatorilor săi, ne rezervăm însă dreptul de a șterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la oricare dintre topicurile de discuție oferite de noi, dacă se încalcă legea, termenii acestui acord sau drepturile și interesele legitime ale altor persoane.

Dvs. sunteți singurul responsabil pentru conținutul furnizat de dvs., iar postarea sau transmiterea de conținut prin intermediul forumului pus la dispoziție de PetOne.ro este supusă următoarelor limitări:

– Nu este permisă publicarea, transmiterea sau referirea la orice tip de conținut care poate include o formă unanim recunoscută în societate că fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri și/sau servicii;

– Nu este permisă publicarea, transmiterea sau comunicarea niciunui fel de mesaj comercial nesolicitat, către utilizatorii PetOne.ro, indiferent că această trimitere se face sau nu prin intermediul forumului pus la dispoziție de PetOne.ro. Mai mult, acordarea accesului la Contul dvs. de Utilizator este condiționată de folosirea acestuia doar în conformitate cu cerințele legii sau ale moralei, respectiv ale acestui acord.

– Nu este permisă publicarea, transmiterea sau comunicarea niciunui fel de la conținut care conține recomandări de a cumpărare unui anumit produs sau serviciu, care face referire la conținut cu character confidențial, indiferent dacă acesta este sau nu prevăzut cu mențiunea “confidențial” sau cu orice altă mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piață al unui produs sau serviciu.

– Nu este permisă publicarea, transmiterea sau orice referire, în niciun fel, la conținut sau materiale care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, denigratoare, pornografice, discriminatorii, care încalcă în orice fel dreptul de autor sau alte drepturi și interese legitime pe care le are un terț.

– Nu este permisă publicarea, transmiterea sau orice referire, în niciun fel, la conținut care conține viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea website-ului PetOne.ro sau a oricăror altor sisteme informatice (hardware sau software).

– Nu puteți colecta în niciun fel date personale de la utilizatorii PetOne.ro.

Prin folosirea forumului pus la dispoziție de PetOne.ro, sunteți de acord că dumneavoastră sunteți singurul responsabil și veți despăgubi PetOne.ro pentru price pagubă, costuri sau pierderi de orice natură, directe sau indirecte, suferite că urmare a postării, transmitereii sau referinței de de către dvs. a unor texte al căror conținut încalcă prevederile legii și/sau ale acestui acord.

Forumul PetOne.ro conține texte postate de utilizatori, asupra cărora PetOne.ro nu are nici un control și pe care PetOne.ro nu le selectează și/sau modifică. PetOne.ro nu poate garanta acuratețea, integritatea sau calitatea acestor mesaje și nici respectarea de către utilizatori a prevederilor acestui acord. Drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot fi înșelătoare, incomplete, sau eronate. Recomandăm utilizatorilor să evite sau să folosească cu precauție informația cuprinsă în discuțiile din Forum, să își facă propria documentare sau să consulte specialisti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate de utilizatori poate fi uneori diferită de realitate.

Top