Complex Gini HOUSE Pensiune canina Maramures

Suna sau trimite un mesaj.

Descriere

Data : 6 septembrie 2021
Tip serviciu : Hotel pentru animale
Animal de companie : Caini
Facilitati : Cazare, Plimbare, Program educatie si dresaj, Monitorizare video
Adresa : Strada Unirii 204, Lăpușel, România

Infiintat in anul 2010, Gini House a devenit realitate datorita pasiunii noastre pentru caini, expozitii de frumusete si concursuri de dresaj.Suntem o familie mare, cu multi patrupezi, oferind servicii de dresaj, pensiune si tot ce tine de acestea.

 

Construit pe baza unui proiect preluat din Anglia pe baza ultimelor normative ale Uniunii Europene in acest domeniu, pensiunea canina are 49 de locuri de cazare individuale. Locuri e de cazare sunt astfel construite incat fiecare caine indiferent de talie sa aiba un spatiu adecvat in care sa se miste.

Personal calificat asigura curatenia si ingrijirea cainilor timp de 16 ore pe zicu echipamente profesionale de curatenie.

In fiecare zi se face curatenie de ori de cate ori este nevoie, dar eel putin de doua ori pe zi este asigurata curatenia fiecarei boxe cu detergenti speciali. Dezinfectia cu solutii speciale antibacterii si antivirusi este facuta in fiecare saptamana. Hrana asigurata cainilor este de nivel premium si super premium la pretuleelmaibun,depozitatain dulapuri speciale.

Fiecare spatiu de cazare este prevazut cu o boxa interioara situata in interior si o boxa exterioara. Spatiile din interior sunt astfel construite incat cainii sa aiba eel mai bun contort psihic cat si fizic.Boxeleinterioare cat si cele exterioare sunt prevazute cu paturi rabatabile suficient de mari pentru o odihna cat mai confortabila a cainlor.

In cazul cainlor care necesita o suprafata mai moale, paturile sunt acoperite cu mocheta. lncurajam stapanii sa aduca patul preferat al cainelui sau patura preferata, acomodarea psihica in pensiune fiind astfel mult mai usoara.

lncalzirea in caz de vreme racoroasa este asigurata cu becuri cu infrarosu situate deasupra fiecarui pat, iar pe timpul ierniicu ventiloconvectoare conectate la instalatia de incalzire centrala a complexului.

 

In fiecare zi se respecta programul de impus de catre stapan de scoatere a cainilor din boxa intr-un spatiu ingradit undeisi pot face nevoile si in plusIise asigura o plimbare de 20-25 de minute pe zi.

In cazul in care proprietarul solicita un timp mai lung in care de caine sa se ocupe o persoana specializata, acest lucru poate fi realizat pe baza unei plati suplimentare fata de taxa obisnuita de cazare.

Preluarea cainilor in pensiune se face doar pe baza unui consult medical gratuit efectuat chiar la preluarea pentru cazare, deparazitarile si vaccinurile cainelui trebuind sa fie efectuate la zi.

Se completeaza pentru fiecare caine o fisa de evidenta cu toate datele necesare, aceasta fisa fiind postata langa boxa in care este cazat cainele, neexistand astfel posiblitatea de a incurca programulsau alimentatia cu un alt caine aflat in pensiune.

Persoanele care se ocupa de ingrijirea si alimentatia cainelui au obligatia de a consemna pe baza de semnatura pe fisa respectiva, cantitatile de hrana administrate,ora sau daca observa vreo problema legata de caine.Aceste fise sunt verificate zilnic de conducerea complexului.

Preluarea cainilor in pensiune se face prin incheierea unui contract intre proprietar sisocietatea detinatoare a complexului,contract in care sunt stipulate toate obligatiile complexului cat si ale proprietarului. In caz de solicita putem asigura si ” grooming”-ul pentru o taxa suplimentara.

 

 

Mentioneaza acestui serviciu ca il contactezi de pe PetOne.ro, atunci cand il suni.

 

Adresa

Strada Unirii 204, Lăpușel, România
Scrie o recenzie
Obligații și interdicții la comercializarea câinilor
- Este obligatorie sterilizarea oricărui câine, inclusiv a celor descriși ca fiind de rasă, dar pentru care nu există documente care să ateste apartenența la rasă (pedigriu);
- Este obligatorie microciparea și înregistrarea seriei acestuia în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS), înainte de vânzarea sau donarea câinelui (și cel târziu la trei luni de la data nașterii);
- Este obligatorie vaccinarea antirabică a câinilor (şi a pisicilor) în vârstă de peste trei luni;
- Este interzisă monta (împerecherea) câinilor care nu au pedigriu (A, B sau C);
- Este interzisă vânzarea câinilor care nu poartă microcip și nu sunt înregistrați în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS);
- Este interzisă comercializarea câinilor din rasele pit bull, boerbull, bandog și metișii lor;
Vă invităm să consultați lista completă de obligații și interdicții la comercializarea câinilor AICI.

 

Servicii Promovate

Top