Suna sau trimite un mesaj.

Descriere

Data : 11 noiembrie 2021
Tip serviciu : Frizerie si Cosmetica canina
Facilitati : Tuns, Spalare, Coafat, Ingrijire unghii, Curatat ochi si urechi
Adresa : Strada Soarelui 2a, Brașov, România

 

Cosmetică canină CANIDE

 1.Trimarea și spălarea

 

Un câine sănătos are nevoie de igienă corespunzătoare. Trimarea (perierea și pieptănarea) sunt procedee de îndepărtare a firelor de păr moarte, praful și celulele moarte de pe blană. Un câine sănătos se recunoaște după aspectul blănii , blana trebuie să fie strălucitoare, fără a se electriza. O îmbăiere a câinelui se face la șase săptămâni , dacă se spală mai des pot apărea afecțiuni cutanate.

 

Cosmeticianul canin folosește produse profesionale pentru fiecare rasă , de asemenea cunoaște tehnica spălării , ceea ce este foarte important pentru câine, și anume să nu înghită apă, să nu îi intre apă in ochi, urechi și să nu îi irite pielea. Baia se face mai devreme de șase săptămâni dacă câinele s-a tăvălit în noroi, a înotat într-un lac sau dacă a luat contact cu o substanță uleioasă.

 

Descâlcirea trebuie făcută cu grijă, durează foarte mult și este neplăcută. În cele mai multe situații, pentru câinii de rasă mica, nu se poate efectua descâlcirea și trebuie tuns scurt pentru regenerarea blănii.

 

Prima baie a câinelui este foarte importantă, deoarece câinele poate să prindă frică , dacă nu este tratat corespunzător la primul contact cu apa și șamponul.

2. Curățarea urechilor

Câinii au predispoziție la creșterea de păr în canalul auricular . Pentru a evita infecțiile , este recomandat pentru câinele dumneavoastră să le fie curățate urechile în mod periodic.

 

3. Tunderea

Tunderea câinilor se face de către o persoană specializată , cu aparatură diferită de cea folosită la oameni. Blana încâlcită poate provoca probleme dermatologice, pe care este posibil să nu le vedeți de câlți. Întreținerea regulate vă ajută să depistați din timp eventualele probleme medicale sau parazitare.

 

4. Tăierea unghiilor

 

Unghiile netăiate pot duce la ruperi, infecții, încarnări,etc. Tăierea unghiilor previne zgârierea pielii atunci când se scarpină. Tăierea unghiilor de către o persoană nespecializată , poate duce la sângerare abundentă.

 

5. Curățarea ochilor

 

Câinii cu ochii netoaletaţi pot avea secreții și inflamații, de aceea se recomandă atenție mărită și îngrijire de specialitate.

 

6. Coafarea

Tunsoarea nu include coafare! Coafarea înseamna definirea blăniței în funcție de rasă, și anume cap de inimioară, botoșei, robă, etc.

 

Cosmetică canină CANIDE

contact@canide.ro

Tel: + 40 751 929287

Strada Soarelui 2A, Brașov (Calea București vis-a-vis de Elvila)

Mentioneaza acestui serviciu ca il contactezi de pe PetOne.ro, atunci cand il suni.

 

Adresa

Strada Soarelui 2a, Brașov, România
Scrie o recenzie
Obligații și interdicții la comercializarea câinilor
- Este obligatorie sterilizarea oricărui câine, inclusiv a celor descriși ca fiind de rasă, dar pentru care nu există documente care să ateste apartenența la rasă (pedigriu);
- Este obligatorie microciparea și înregistrarea seriei acestuia în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS), înainte de vânzarea sau donarea câinelui (și cel târziu la trei luni de la data nașterii);
- Este obligatorie vaccinarea antirabică a câinilor (şi a pisicilor) în vârstă de peste trei luni;
- Este interzisă monta (împerecherea) câinilor care nu au pedigriu (A, B sau C);
- Este interzisă vânzarea câinilor care nu poartă microcip și nu sunt înregistrați în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS);
- Este interzisă comercializarea câinilor din rasele pit bull, boerbull, bandog și metișii lor;
Vă invităm să consultați lista completă de obligații și interdicții la comercializarea câinilor AICI.

 

Servicii Promovate

Top