Cosmetică și Frizerie Canina & Felina Daisy Vet

Suna sau trimite un mesaj.

Descriere

Data : 3 iunie 2022
Tip serviciu : Frizerie si Cosmetica canina si felina
Facilitati : Spalare, Periere, Coafat, Ingrijire unghii, Curatat ochi si urechi
Adresa : Strada Căpitan Alexandru Șerbănescu 34, București, România

La Daisy Vet cățelul sau pisica dumneavoastră va beneficia de un tratament special și adecvat necesităților sale, incluzând toaletările de Concurs.

În salonul Daisy, prioritatea noastră este îngrijirea și confortul animalului dumneavoastră de companie, de aceea tot ce facem este cu cea mai mare atenție și dragoste. Echipa noastră este compusă din groomeri cu experiență în domeniu, care sunt de asemenea proprietari de animale și iubitori. Am creat acest serviciu din dorința de a oferi animalelor dumneavoastră serviciile de care am dori sa beneficieze propriile noastre animale de companie. Punem mare accent pe confortul și siguranța pet-ului tău, de aceea salonul nostru este spațios, luminos și extrem de curat.

Salonul nostru este dotat cu aparatură modernă și produse cosmetice de calitate pentru ca răsfățul animăluțului tău să fie complet. Toate cosmeticienele noastre au cel putin 5 ani experiență ajungând până la 15 ani. Fiecare serviciu include o consultare cu cosmeticiana pentru a vedea ce șampon se va potrivi mai bine nevoilor animalului tău de companie și ce stil de coafura l-ar avantaja.

În general un program complet de toaletare durează între o oră și patru ore în funcție de serviciile furnizate. Din experiența noastră, clienții noștri se pot relaxa mai mult știind că își pot lua acasă animăluțul de îndată ce toaletarea acestuia este gata. De aceea când toaleta prietenului tău este gata te vom suna pentru a veni să îl iei. La noi veți fi întâmpinați întotdeauna cu un zâmbet sincer și tratați cu respectul și înțelegerea pe care o meritați. Scopul nostru este de a face din vizita la salonul nostru o experiență cât mai plăcută pentru animalul dumneavoastră de companie.

Daisy este unic importator a 2 linii de cosmetice de renume pentru animale, VIVOG și PSH. Acestea cuprind ultimile noutăți și inovații în materie de grooming.

Daisy-Vet Băneasa-Cosmetica, Pet-shop

Daisy-Vet Aviației-Cosmetică felină și canină, Pet-shop

Mentioneaza acestui serviciu ca il contactezi de pe PetOne.ro, atunci cand il suni.

 

Adresa

Strada Căpitan Alexandru Șerbănescu 34, București, România
Scrie o recenzie
Obligații și interdicții la comercializarea câinilor
- Este obligatorie sterilizarea oricărui câine, inclusiv a celor descriși ca fiind de rasă, dar pentru care nu există documente care să ateste apartenența la rasă (pedigriu);
- Este obligatorie microciparea și înregistrarea seriei acestuia în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS), înainte de vânzarea sau donarea câinelui (și cel târziu la trei luni de la data nașterii);
- Este obligatorie vaccinarea antirabică a câinilor (şi a pisicilor) în vârstă de peste trei luni;
- Este interzisă monta (împerecherea) câinilor care nu au pedigriu (A, B sau C);
- Este interzisă vânzarea câinilor care nu poartă microcip și nu sunt înregistrați în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS);
- Este interzisă comercializarea câinilor din rasele pit bull, boerbull, bandog și metișii lor;
Vă invităm să consultați lista completă de obligații și interdicții la comercializarea câinilor AICI.

 

Servicii Promovate

Top