Suna sau trimite un mesaj.

Descriere

Data : 29 iunie 2022
Tip serviciu : Cabinet veterinar
Animal de companie : Caini, Pisici, Rozatoare, Pasari, Pesti
Adresa : Strada Alunului 7, Bragadiru, România

Oferim cele mai bune servicii medicale veterinare din zona Bragadiru – Cartierul Latin

Suntem siguri ca fiecare stapan isi doreste ca animalul sau de companie sa traiasca o viata lunga, fericita si sanatoasa.

Cabinetul DayVet Bragadiru – zona Cartierul Latin considera ca acest obiectiv este esenta activitatii unei echipe de medici veterinari si pune pe primul loc sanatatea prietenilor patrupezi blanosi.

Noi nu ne limitam la a recomanda tratamente si servicii de calitate, ci incercam pe cat posibil sa informam si sa educam pentru preventie si sa fim parteneri cu proprietarii de animale pentru o lume mai buna!

Va asteptam sa ne cunoastem!

 

Servicii :

Analize veterinare
Examene de laborator de rutina- ne indica starea de sanatate a animalului; se recomanda efectuarea analizelor de rutina cel putin o data pe an Examene de laborator in scop de diagnostic- pe langa semnele clinice, acestea ajuta la conturarea diagnosticului, iar in lipsa semnelor clinice sunt esentiale pentru a descoperi cauza starii de rau a animalului Examene de laborator in scop de supraveghere a evolutiei unei boli cronice- ne indica tipul evolutiei unei boli (nefavorabila/ favorabila), necesitatea modificarii sau prelungii tratamentului Examene de laborator anteoperatorii/preanestezie
Farmacie veterinara
Cabinetul veterinar DayVet – Cartierul Latin Bragadiru Ilfov – va pune la dispozitie farmacie veterinara unde, in functie de diagnosticul stabilit pentru animalul dumneavoastra, va puteti procura tratamentul potrivit la preturi excelente. Punctul farmaceutic veterinar DayVet din Bragadiru poate sa va ofere urmatoarele produse: antibiotice antiinflamatoare analgezice antialergice hepatoprotectoare tonice cardiace produse hormonale medicatie pentru afectiuni ale vezicii urinare si ale rinichiului solutii oftalmice si otic unguente cu antibiotic, antiinflamatoare, antimicotice
Interventii chirurgicale
Chirurgie oncologica / ortopedie / chirurgie țesuturi moi / chirurgie aparat respirator / Sindrom brahicefalic
Tratamente
Este nevoie de un tratament zilnic pentru animalul dumneavoastra de companie? Nu aveti timp suficient pentru a va deplasa cu acesta la clinica veterinara? Puteti apela de asemenea la medicii specilisti de la DayVet atat pentru proceduri clinice de rutina cat si pentru proceduri clinice speciale care vor fi indeplinite la cele mai inalte standarde de dedicare si profesionalism. Prin tratamente si proceduri de rutina ne referim la vidare glande perianale, toaleta auriculara, injectii intravenoase, subcutanate, intramusculare.
Teste rapide pentru boli infectioase
Testele rapide sunt esentiale pentru diagnosticarea unor boli cunoscute la caini si pisici. Testarea se realizeaza pe loc, iar rezultatele se obtin intr-un timp foarte scurt (5-10 minute), evidentiindu-se prin aparitia unor benzi de culoare rosie pe tester. Exemple de teste: CPV/CCV/Giardia, CHW, FeLV, Toxoplasma, FPV,FIV, CDV, CaniV-4.
Vaccinari
Vaccinurile exista special pentru a ne ajuta sa prevenim imbolnavirea animalelor noastre de companie, oferind imunitate pentru o serie de boli virale si infectioase care sunt extrem de periculoase si contagioase. De aceea, respectarea cu strictete a schemei de vaccinare este extrem de importanta, cu atat mai mult in cazul puilor.
Anestezie inhalatorie
Anestezia este o stare indusă artificial, ce constă în pierderea capacității de a simți durerea, utilizată în special pentru a permite executarea unor intervenții chirurgicale sau alte proceduri dureroase.
Anestezia inhalatorie, introdusă recent și în medicina veterinară, se produce prin respirația unui agent anestezic gazos sau lichid volatil.
Ecografie veterinara
Ecografia reprezinta o metoda imagistica cunoscuta atat in medicina umana, cat si in medicina veterinara, avand o importanta semnificativa in conturarea unui diagnostic. Medicul veterinar va recomanda ecografia la nevoie, atunci cand semnele clinice nu ofera suficiente informatii pentru orientarea unui diagnostic de certitudine.
Consultatii medicale
Cabinetul nostru veterinar din zona Cartierul Latin – Bragadiru va ofera: consultatii veterinare pentru juniori, consultatii veterinare de rutina si consultatii veterinare de specialitate.
Puii au nevoi speciale si deci medicii din echipa noastra va vor explica importanta vaccinarilor, a sterilizarii si a deparazitarilor interne si externe. De asemenea, trebuie inteles rolul pe care il joaca ingrijirea si nutritia in viata animalului dumneavoastra de companie.

Mentioneaza acestui serviciu ca il contactezi de pe PetOne.ro, atunci cand il suni.

 

Adresa

Strada Alunului 7, Bragadiru, România
Scrie o recenzie
Obligații și interdicții la comercializarea câinilor
- Este obligatorie sterilizarea oricărui câine, inclusiv a celor descriși ca fiind de rasă, dar pentru care nu există documente care să ateste apartenența la rasă (pedigriu);
- Este obligatorie microciparea și înregistrarea seriei acestuia în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS), înainte de vânzarea sau donarea câinelui (și cel târziu la trei luni de la data nașterii);
- Este obligatorie vaccinarea antirabică a câinilor (şi a pisicilor) în vârstă de peste trei luni;
- Este interzisă monta (împerecherea) câinilor care nu au pedigriu (A, B sau C);
- Este interzisă vânzarea câinilor care nu poartă microcip și nu sunt înregistrați în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS);
- Este interzisă comercializarea câinilor din rasele pit bull, boerbull, bandog și metișii lor;
Vă invităm să consultați lista completă de obligații și interdicții la comercializarea câinilor AICI.

 

Servicii Promovate

Top