Hotel Mihaela Petfriendly MAMAIA

Suna sau trimite un mesaj.

Descriere

Data : 7 ianuarie 2022
Adresa : Piateta Perla 900001 Mamaia

Hotel Mihaela accepta animale de companie indiferent de talie si fara costuri suplimentare.
Hotel Mihaela este situat în Mamaia, la numai 70 de metri de cea mai apropiată plajă. Acesta oferă WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Toate camerele de la Hotelul Mihaela sunt dotate cu aer condiționat, minibar și TV cu ecran plat și canale prin cablu. Unele unități au și o terasă cu vedere la mare. Baia privată are duș, precum și uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul hotelului servește micul dejun zilnic, iar în perioada sezonului de vară oferă și alte mese. La 50 de metri de hotel se găsesc și alte restaurante.

Hotelul Mihaela are recepție cu program nonstop, o terasă și un bar. De asemenea, sunt disponibile serviciu de spălătorie și închiriere de biciclete. Oaspeții au la dispoziție un depozit de bagaje gratuit. La câțiva pași de hotel se află o piscină, disponibilă la un cost suplimentar.

Hotelul este la 2 minute de mers pe jos de Satul de vacanță și Teatrul de Vară din Mamaia. Aqua Magic se află la 300 de metri. Hotelul poate aranja serviciu de transfer de la/la aeroport, la cerere și la un cost suplimentar.

Mentioneaza acestui serviciu ca il contactezi de pe PetOne.ro, atunci cand il suni.

 

Adresa

Piateta Perla 900001 Mamaia
Scrie o recenzie
Obligații și interdicții la comercializarea câinilor
- Este obligatorie sterilizarea oricărui câine, inclusiv a celor descriși ca fiind de rasă, dar pentru care nu există documente care să ateste apartenența la rasă (pedigriu);
- Este obligatorie microciparea și înregistrarea seriei acestuia în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS), înainte de vânzarea sau donarea câinelui (și cel târziu la trei luni de la data nașterii);
- Este obligatorie vaccinarea antirabică a câinilor (şi a pisicilor) în vârstă de peste trei luni;
- Este interzisă monta (împerecherea) câinilor care nu au pedigriu (A, B sau C);
- Este interzisă vânzarea câinilor care nu poartă microcip și nu sunt înregistrați în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS);
- Este interzisă comercializarea câinilor din rasele pit bull, boerbull, bandog și metișii lor;
Vă invităm să consultați lista completă de obligații și interdicții la comercializarea câinilor AICI.

 

Servicii Promovate

Top