Pensiune Canina “Blue Dog” Constanta

Suna sau trimite un mesaj.

Descriere

Data : 5 noiembrie 2021
Tip serviciu : Hotel pentru animale
Animal de companie : Caini
Facilitati : Cazare, Plimbare, Program educatie si dresaj
Adresa : Strada Valea Seacă, Comuna Valu lui Traian, Constanța County, România

In centrul nostru veti gasi cea mai moderna Pensiune Canina din Constanta . Oricand aveti nevoie sa cazati cainele pentru perioada cat parasiti localitatea, cat si pentru perioada stagiului de dresaj, noi va oferim urmatoarele servicii:

Pensiune completa: cainele va fi gazduit pe o perioada determinata de timp in cele 5 boxe interior + exterior, dotate cu gresie si faianta, incalzite pe timp friguros.

   Semi pensiune (gradinita) cainele va fi adus dimineata de catre stapan, in timpul zilei va desfasura activitati conform programului (plimbari, socializare si recreere in locul de joaca sau dresaj) iar dupa amiaza/seara se va intoarce la domiciliu stapanului;

Pensiunea beneficieaza de tot confortul atat pentru caini, personalul este calificat si supravegheat de catre un tehnician veterinar si indrumat periodic de medicul veterinar care asigura asistenta sanitar veterinara a cainilor gazduiti. De asemenea atat interiorul cat si exteriorul centrului este permanent supravegheata cu camere video.
Pensiunea canina ofera cazare in boxe individuale, cainii neavand posibilitatea sa se vada sau sa se ranească intre ei, acestia avand la dispozitie un spatiu generos de cel puțin 6 metri patrati și posibilitatea sa iasa in exterior. Spatiile din interior sunt construite din materiale durabile, rezistente, care asigura siguranta si confort.

 

Incalzirea in caz de vreme racoroasa este asigurata cu ventiloconvectoare conectate la instalatia de incalzire a centrului. Zilnic cainii sunt scosi de doua ori in locurile de joaca special amenajate, iar in cazul in care proprietarul solicita un program personalizat, acest lucru poate fi realizat pe baza unei plati suplimentare fata de taxa obisnuita de cazare.

 

Optional se poate realiza si plimbarea catelului in afara centrului, acest lucru fiind facut numai de catre instructor sau ajutorul acestuia.

 

Preluarea cainilor in pensiune se face dupa verificarea sanitar veterinara sumara, cainele fiind insotit cu carnetul de sanatate indicand deparazitarile si vaccinurile la zi in termenul de valabilitate.

Se completeaza pentru fiecare caine o fisa de evidenta cu date referitoare la tipul de hrana administrata, gramajul, tratamentul prescris daca este cazul.

 

Mentioneaza acestui serviciu ca il contactezi de pe PetOne.ro, atunci cand il suni.

 

Adresa

Strada Valea Seacă, Comuna Valu lui Traian, Constanța County, România
Scrie o recenzie
Obligații și interdicții la comercializarea câinilor
- Este obligatorie sterilizarea oricărui câine, inclusiv a celor descriși ca fiind de rasă, dar pentru care nu există documente care să ateste apartenența la rasă (pedigriu);
- Este obligatorie microciparea și înregistrarea seriei acestuia în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS), înainte de vânzarea sau donarea câinelui (și cel târziu la trei luni de la data nașterii);
- Este obligatorie vaccinarea antirabică a câinilor (şi a pisicilor) în vârstă de peste trei luni;
- Este interzisă monta (împerecherea) câinilor care nu au pedigriu (A, B sau C);
- Este interzisă vânzarea câinilor care nu poartă microcip și nu sunt înregistrați în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS);
- Este interzisă comercializarea câinilor din rasele pit bull, boerbull, bandog și metișii lor;
Vă invităm să consultați lista completă de obligații și interdicții la comercializarea câinilor AICI.

 

Servicii Promovate

Top