Pensiunea Canină & Felina Tulcea

Suna sau trimite un mesaj.

Descriere

Data : 26 august 2021
Tip serviciu : Hotel pentru animale
Animal de companie : Caini, Pisici
Adresa : Tulcea, România

Plecati in vacanta sau în deplasare în interes de serviciu si aveti nevoie de un loc unde sa lasati animalul Dv.de companie in siguranta? Pet Style.

Pet Style a deschis in premiera în Tulcea prima Pensiune canina & felina, oferim cea mai buna ingrijire si conditii de cazare pentru animalutul Dv.

Hotelul de animale deschis in Tulcea ofera locuri pentru scurte perioade de timp dar si perioade lungi venind cu o capacitate de cazare atat in exterior dar si in interior pentru toate tipurile de animale de companie cu spatii pentru cazare de la nivel standard pana la un nivel de 5 stele.

Animalutul va avea parte de cea mai bună ingrijire cât timp sunteți plecați în vacanță sau până vă rezolvați probleme.Vom avea grijă să fie hrănit corespunzător și să facă destulă mișcare fizică punându-le la dispozitie un teren de joacă cu tot felelul de obstacole si jucarii.

Dacă animalul Dv este bolnav si trebuie sa urmeze un anumit tratanent sau se imbolnaveste pe perioada sederii la Pensiunea pentru animale din Tulcea Dispune de Medici veterinari Non Stop care vor avea grijă să administreze tratamentul corespunzator pe toata perioada sederi la Pensiunea Canina & Felina din Tulcea.

Pentru că facem ceea ce facem doar din dragoste pentru animale, misiunea noastră este:

– De a oferi animalutelor de companie de toate dimensiunile si vârstele cazare în conditii de sigurantă și curatenie sau 5 stele .

– Alimentatie corespunzatoare cu hrana profesionala sau heana indicata de Dv.precum si un mediu de sedere plăcut si ambiental.

– Dorim sa oferim clientilor nostri increderea că animalul este bine ingrijit si tratat in pensiunea noastra sau din cadrul Pet Hotel .Daca vi se face dor de el noi vă așteptăm pe la noi în vizită si ON LINE LIVE direct din camera sau padocul animalutului Dv.

Pensiunea noastra pentru animale de companie face parte din grupul Pet Style ce se ocupa cu:

Vânzarea de mâncare si accesorii pentru animale – Pet Shop

Farmacii veterinare

Frizerie Canină, Felină

Pensiune Canină & Felină în Tulcea

Pet Taxi

In curând prima Clinica Veterinara Spital din Tulcea dotata conform normelor europene,care va cuprinde la randul ei servicii cum ar fii:

*Program Non Stop

*Radiologie Veterinara

*Ambulanta Veterinara Non Stop

*Ecografie Veterinara

*Laborator de analize

*Internat

*Terapie Intensiva

*Endoscopie digestiva Veterinara

*Chirurgie

*Centru de Vaccinare si Microcipare

*Ortopedie Veterinara

*Stomatologie Veterinara

* Pensiune Canina & Felina

*Frizerie Canina & Felina

*Pet Taxi

*Kinetoterapie Veterinata

*Farmacie Veterinara

*Pet Shop

*Fitofarmacie ,etc…

Pensiunea canina & felina Tulcea are locuri interioare si exterioare, spatiu de joaca si plimbare ,supraveghere permanentă a animalelor.

Pe toată perioada cazării la Pensiunea noastra de animale din Tulcea vor beneficia de: hrană, ingrijirea zilnica pentru catei si pisicute fără probleme. Pentru catei sau pisici cu nevoi speciale, vom stabili un pret in functie de nevoile acestora.

Conditia noastra este de a primi doar animale vaccinate,deparazitate intern si extern in termen .În cazul în care nu sunt vaccinați sau deparazitati li se vor face contracost vaccinul si deparazitarile pentru a preintampina eventualele infestari .Acestea se vor efectua înainte de a fi cazati la pensiunea noastra si Pet Hotel din Tulcea.

Mentioneaza acestui serviciu ca il contactezi de pe PetOne.ro, atunci cand il suni.

 

Adresa

Tulcea, România
Scrie o recenzie
Obligații și interdicții la comercializarea câinilor
- Este obligatorie sterilizarea oricărui câine, inclusiv a celor descriși ca fiind de rasă, dar pentru care nu există documente care să ateste apartenența la rasă (pedigriu);
- Este obligatorie microciparea și înregistrarea seriei acestuia în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS), înainte de vânzarea sau donarea câinelui (și cel târziu la trei luni de la data nașterii);
- Este obligatorie vaccinarea antirabică a câinilor (şi a pisicilor) în vârstă de peste trei luni;
- Este interzisă monta (împerecherea) câinilor care nu au pedigriu (A, B sau C);
- Este interzisă vânzarea câinilor care nu poartă microcip și nu sunt înregistrați în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS);
- Este interzisă comercializarea câinilor din rasele pit bull, boerbull, bandog și metișii lor;
Vă invităm să consultați lista completă de obligații și interdicții la comercializarea câinilor AICI.

 

Servicii Promovate

Top