Salon cosmetica canina “Pet Estet” Timisoara

Suna sau trimite un mesaj.

Descriere

Data : 9 iunie 2022
Tip serviciu : Frizerie si Cosmetica canina
Facilitati : Tuns, Periere, Tratament blana, Coafat, Ingrijire unghii, Curatat ochi si urechi
Adresa : Strada Ion Roată 2, Timișoara, România

Bine aţi venit la Salonul de cosmetică canină PET-ESTET, salon ce oferă căţeilor dv, servicii de îngrijire de lux, complete.

Ne găsiţi în Timişoara, str. Ion Roata nr. 2, la numai cateva minute de Iulius Mall.

Bună, numele meu este Marcel, deținătorul Salonului de cosmetică canină PET-ESTET. Dețin o vastă experienţă în creşterea şi îngrijirea raselor schnauzer și shih-tzu, în toaletarea expoziţională a acestor rase şi pe parcurs m-am specializat în coafarea, îngrijirea, stilizarea majorității raselor. Anii de experienţă m-au învăţat să iubesc şi mai mult ceea ce fac, să pun pasiune şi să fiu mândru de rezultatele muncii mele. În continuare ne dorim să fim întotdeauna informate şi educate cu tot ce apare nou în tendinţele cosmeticii canine. Ceea ce ne diferenţiază de ceilalţi este că noi căutăm calitatea şi nu cantitatea, ceea ce de obicei se face în majoritatea saloanelor de cosmetică canină. Scopul nostrum este să satisfacem fiecare proprietar de căţel, care nu doreşte decât ce este mai bun pentru căţelul lui. Vrem să oferim coafura perfectă căţelului dv, aşa cum vă place şi dv să îl aveţi când apelaţi la stilişti coafezi pentru propriul păr. Ştim că şi căţeii merită la fel, alături de comfort, siguranţă şi curăţenie.

Ceea ce distinge Salonul de cosmetică canină PET-ESTET de alte saloane, este că ne-am creat întrun timp destul de scurt reputaţia de a arata blândeţe, dragoste pentru fiecare animal, integritate şi punerea pe primul loc a nevoilor căţelului emoţionale şi fizice. Credem ca procesul de cosmetizare şi stilizare trebuie să fie o experienţă pozitivă şi plăcută pentru căinele dv, chiar dacă este numai un pui, dacă este bătrân sau între. Întotdeauna avem grijă ca şi clienţii noştri să se simtă confortabil şi apreciaţi în timpul petrecut alături de noi. Ne angajăm să alocăm suficient timp pentru a efectua servicii de cea mai bună calitate şi de a răspunde la orice întrebare sau preocupare, mai degrabă decât să terminăm cât mai repede procesul de toaletare. Fiecare câine pleacă acasă arătând impecabil, mirosind extraordinar şi nestresat.

Dacă voi fi singurul care va toaleta câinele dv, în timp voi ajunge să ne cunoaştem reciproc mai bine, astfel câinele va deveni mult mai calm, relaxat şi comfortabil atunci când va fi readus la cosmetizare şi când va pleca spre casă, veţi avea un câine fericit estetizat perfect.

Dedicarea noastră de a aplica un tratament bland, în condiţii de siguranţă şi de abordare a animalelor prin atingere uşoară şi încurajări vocale positive, s-au dovedit a fi cele mai eficace. Fiecare câine este unic şi merită cea mai bună îngrijire şi înţelegere a limbajului corpului lor. Viaţa noastră profesională este centrată pe acest principiu.

În multe saloane de cosmetică canină se practică meseria în spatele uşilor închise şi stăpânul nu poate vedea cum este câinele lui îngrijit. Scopul Salonului PET-ESTET este de a-şi oferi serviciile întrun spaţiu deschis, unde clientul poate vedea întreg procesul de îngrijire şi stilizare a companionului lui, la fel cum se petrece în saloanele de coafură umană.

Salonul de cosmetică canină PET-ESTET foloseşte doar produse profesionale, de calitate de lux, ca şampoane, balsamuri, tratamente şi alte produse, ce vor face diferenţa pe părul câinelui dv, acesta va străluci şi se va simţi neted şi mătăsos chiar de la prima şedinţă.

Ne ocupăm doar de rasele mici şi mijlocii.

Mentioneaza acestui serviciu ca il contactezi de pe PetOne.ro, atunci cand il suni.

 

Adresa

Strada Ion Roată 2, Timișoara, România
Scrie o recenzie
Obligații și interdicții la comercializarea câinilor
- Este obligatorie sterilizarea oricărui câine, inclusiv a celor descriși ca fiind de rasă, dar pentru care nu există documente care să ateste apartenența la rasă (pedigriu);
- Este obligatorie microciparea și înregistrarea seriei acestuia în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS), înainte de vânzarea sau donarea câinelui (și cel târziu la trei luni de la data nașterii);
- Este obligatorie vaccinarea antirabică a câinilor (şi a pisicilor) în vârstă de peste trei luni;
- Este interzisă monta (împerecherea) câinilor care nu au pedigriu (A, B sau C);
- Este interzisă vânzarea câinilor care nu poartă microcip și nu sunt înregistrați în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS);
- Este interzisă comercializarea câinilor din rasele pit bull, boerbull, bandog și metișii lor;
Vă invităm să consultați lista completă de obligații și interdicții la comercializarea câinilor AICI.

 

Servicii Promovate

Top