Scoala de Dresaj Ham Ham Cluj

Suna sau trimite un mesaj.

Descriere

Data : 26 august 2021
Adresa : DJ109A, Cluj-Napoca, România

Școala de Dresaj Ham Ham a luat naștere din dorința de a educa și a promova, la cel mai înalt nivel, relația om-câine fericit. În programul nostru de dresaj implicăm, atât câinii, cât și stăpânii acestora, deoarece lucrurile se învață mult mai ușor prin interacțiune directă în timpul sesiunilor de dresaj.

 

Obiectivul nostru este să pregătim cât mai mulți căței care să treacă cu brio examenul de Nivel 3; care înseamnă un câine manierat și calm, un prieten bun care ne poate urma în toate activitățile noastre zilnice. O educație corectă și completă înseamnă informații asimilate, comportament adecvat, cât și tehnicile de muncă aplicate eficient și la momentul potrivit.

 

Înainte de a începe un program de dresaj este important să știm ce ne dorim de la câinele nostru și care sunt activitățile pe care vrem să le facem împreună. Dacă nu ai deja un câine, dar îți dorești unu, te putem îndruma înspre a-ți alege câinele potrivit stilului tău de viață.

 

Cursurile de dresaj au loc în incinta Hotel Ham Ham.

Terenul de dresaj, cât și hotelul pentru căței și pisici, este situat chiar la marginea orașului Cluj-Napoca și este amenajat și dotat cu nocturnă pentru a facilita la toate categoriile diferite de dresaj canin.

 

Dacă nu sunteți din Cluj, dacă timpul e uneori un impediment, nu este o problemă deoarece îți punem la dispoziție o gamă largă de pachete de dresaj care să se plieze cu stilul tău de viață și cu programul tău de lucru:

 

DRESAJ INDIVIDUAL

DRESAJ DE GRUP PUPPY (3-6 LUNI)

DRESAJ DE GRUPJUNIOR & MORE (7+ LUNI)

DRESAJ+ CAZARE INDOOR

DRESAJ+ CAZARE OUTDOOR

DRESAJ+ GRĂDINIȚA HAM HAM

În cadrul Școlii de Dresaj Ham Ham dorim să formăm cât mai multe relații om-câine fericite și sănătoase, care implică stăpâni atenți, responsabili și fără probleme de comportament.

Mentioneaza acestui serviciu ca il contactezi de pe PetOne.ro, atunci cand il suni.

 

Adresa

DJ109A, Cluj-Napoca, România
Scrie o recenzie
Obligații și interdicții la comercializarea câinilor
- Este obligatorie sterilizarea oricărui câine, inclusiv a celor descriși ca fiind de rasă, dar pentru care nu există documente care să ateste apartenența la rasă (pedigriu);
- Este obligatorie microciparea și înregistrarea seriei acestuia în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS), înainte de vânzarea sau donarea câinelui (și cel târziu la trei luni de la data nașterii);
- Este obligatorie vaccinarea antirabică a câinilor (şi a pisicilor) în vârstă de peste trei luni;
- Este interzisă monta (împerecherea) câinilor care nu au pedigriu (A, B sau C);
- Este interzisă vânzarea câinilor care nu poartă microcip și nu sunt înregistrați în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân (RECS);
- Este interzisă comercializarea câinilor din rasele pit bull, boerbull, bandog și metișii lor;
Vă invităm să consultați lista completă de obligații și interdicții la comercializarea câinilor AICI.

 

Servicii Promovate

Top